לאבנה קשיו
פטה שקדים וקשיו
מוצרלה קשיו
יוגורט קשיו
שמנת קשיו

הגבינות שלנו

כיום ישנם סוגים רבים של גבינות טבעוניות,

גבינה טבעונית יכולה להיות על בסיס אגוזים שונים, שקדים, פולי סויה, קוקוס ועוד

 

אנסטסיה חורטת על דגלה שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר ושמה לה למטרה לייצר אוכל טבעוני טעים ובריא, כזה שלא משאיר אותנו עם רגשות אשם אחרי שאכלנו אותו, אלה להיפך

תפקידו המזון להזין אותנו- ולכן כל הגבינות הטבעוניות שלנו עשויות מרכיבים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל ותוספים מיותרים.

 

הגבינות שלנו עשויות קשיו ושקדים, ועוברות תהליך התססה פרוביוטי שמעבר לפן הבריאותי שבדבר מעניק להן טעם עשיר ואת המרקם המוכר והאהוב של גבינה, בלי לקטוז או כולסטרול

 

חוץ מטעם נהדר שימוש בחומרי הגלם האלו מקנה לגבינות הטבעוניות שלנו ערכים תזונתיים גבוהים וטבלת ערכים ששווה להציץ בה

 

לאבנה קשיו:

גבינת הדגל שלנו- עשויה מאגוזי קשיו שלמים, מותססת ופרוביוטית,

בעלת טעם גלילי עשיר וחמצמץ

מצויינת כגבינה למריחה או לניגוב

 

פטה שקדים וקשיו:

גבינה מלוחה עשירה ב10 ג׳ חלבון ל100 גרם, בעלת מרקם חצי קשה. מתאימה כתוספת מרעננת לסלט, כבולגרית שכל כך התגעגעתם לטעום על האבטיח, שדרוג מעיף לטוסט, פיצה, קישים ואפילו סתם ככה למריחה על פרוסת לחם

 

מוצרלה קשיו:

המרכיב הסודי של הקישים שלנו- גבינה חצי קשה בסגנון איטלקי, בעלת טעם עשיר ומליחות מעודנת המתאימה לכריכים וגם להתכה.

 

יוגורט קשיו:

תהליך ההתססה מעניק ליוגורט טעם חמצמץ ועמוק, והוא מצוין כבסיס למוזלי, תוספת למאפים מלוחים ואפילו כמשקה בוקר מזין ומרענן

 

שמנת קשיו (חלקה/ עם עשבי תיבול או עם זיתים):

גולת הכותרת של הגבינות הטבעוניות- גבינה בעלת מרקם שמנתי ומפנק, ואהובה במיוחד גם על ילדים

מתאימה למריחה, ניגוב, ומילוי מאפים ופשטידות

פרישמן 54, ת״א

המפעל של אנסטסיה

קפה אנסטסיה

שעות פעילות

10:00-17:00

9:00-14:00

-

א׳-ה׳: 

ו׳:

ש׳:

פרישמן 54, ת״א

שעות פעילות

9:00-22:30

9:00-16:00

10:00-22:30

א׳-ה׳: 

ו׳:

ש׳: