המפעל של אנסטסיה

קפה אנסטסיה

שעות פעילות

(לאיסוף הזמנות)

10:00-17:00

9:00-14:00

-

א׳-ה׳: 

ו׳:

ש׳:

פרישמן 54, ת״א

שעות פעילות

8:00-23:30

8:00-17:00

9:00-23:30

א׳-ה׳: 

ו׳:

ש׳:

©Assaf Aroetty
קפה אנסטסיה בע״מ
אנסטסיה טבעוני
אנסטסיה תל אביב
קפה אנסטסיה

חזון

 

באנסטסיה, בית הקפה הטבעוני הראשון בארץ, מגישות אוכל ומשקה על טהרת הצומח

על כל גווניו, צבעיו וטעמיו העזים והיחודיים.

אנו מאמינים בבחירה זו על מאפייניה המוסריים, האקולוגיים והבריאותיים.

את קפה אנסטסיה פתחנו מתוך רצון לעזור לאנשים להפחית צריכת מוצרים מהחי (בשר, ביצים, חלב ודבש),

ללא התפשרות על איכות, טעם וחוויה.

 

הירקות והפירות הטריים נחתכים רגע לפני שמגיעים אליך לשולחן.

הקפה הינו אורגני מסחר הוגן שמוגש עם ארבעה סוגים של חלב צמחי.

את חלב השקדים שלנו אנחנו מכינים במקום מדי יום.

הבריאות שלך חשובה לנו ולכן בתפריט מנות רבות נטולות גלוטן

ואף טבעונאיות (raw food) אשר משלבות בהן מזונות על (superfood).

מתוך חמלה לפלנטה, לבעלי החיים, ולגוף שלנו; למען יערות הגשם, חיות הפרא, הימים, הנחלים והנהרות

ולמען השלום והחופש של כולנו.

שירה

גדות

"יותר מכולם לימדו אותי אייל שני ותלמידיו בצפון אברקסס. העבודה שם מפתחת אצל טבח יכולת חשיבה עצמאית והבנה עמוקה של חומר הגלם והיחס אליו"

שף

 
איך נוצרת מנה באנסטסיה?
כשאני מפתחת מנה אני מתחילה במה קיים עכשיו בשוק בשיאו?
עם איזה חומר גלם כזה בא לי להתנסות?
אחר כך — מה בא לי לאכול?
החיבור הזה מעמיד מולי כמה חומרי גלם.
ואז אני שואלת איזה סיפור מסוים ארצה לספר באמצעותם?
לרוב הסיפור מתקשר עם זיכרון שגם הוא מתכתב עם התקופה בשנה
האתגר בבישול טבעוני
מאתגר לבשל טבעוני,
כי כשבעלי חיים מונחים על הצלחת מאוד קל להבין מי העיקר
וגם הטיפול לא דורש יצירתיות מיוחדת אלא מיומנות נרכשת.
עם חומרי הגלם הטבעוניים צריך להמציא את הגלגל מחדש
להתייחס למאכלים שתמיד ראינו בהם תוספות כאל העיקר.
היחס לאוכל צריך להיות כאל חבר אמת ולא אויב
בעיניי יש בעיה בהתעסקות מוגזמת עד כדי כפייתית ברע ובאסור,
מה שטוען את המזון באנרגיה של חוסר ולא של הודיה ושפע.
על האכילה להיות מלווה בתשוקה והתלהבות ותיאבון,
והיחס לאוכל צריך להיות כיחס אל חבר אמת ולא אויב
 

תפריט

2019