top of page

״גבינות״ טבעוניות

מעדניה

מתוקים

המפעל

בשנת 2019, אחרי 5 שנות פעילות של בית הקפה הטבעוני הראשון בארץ, פתחנו את המפעל הטבעוני הראשון בתל אביב. 

את המפעל מאיישים כ20 עובדים במספר מחלקות שונות.

הקמת המפעל הגיעה מהרצון להנגיש את אורח החיים הטבעוני לכולם.

את כל חומרי הגלם והמוצרים המוגשים במסעדת אנסטסיה אנחנו מייצרים בעצמנו במפעל, לרבות הגבינות הטבעוניות, הממרחים השונים, מאפים, עוגות, גרנולה ועוד.

מלבד ייצור לצרכי המסעדה, ב2019 פתחנו את מערך המשלוחים הארצי ואנחנו מספקים את חומרי הגלם ומוצרי הבסיס פרי עבודתינו גם לצרכן הפרטי, מחיפה ועד באר שבע ואפילו דרך ירושלים, כדי להנגיש את אורח החיים הטבעוני לכולם ולתת אפשרות לכל אדם להינות מגבינות בוטיק טבעוניות איכותיות, עוגות ומאפים ללא חומרים משמרים, גרנולה ועוגיות עם דגש על חומרי גלם איכותיים וערכים תזונתיים גבוהים או בקיצור- לתת לכולם את האפשרות להינות מאוכל טבעוני בריא ואיכותי ללא התפשרות על הטעם.

 

בואו לעבוד איתנו

יש לכם תשוקה לאוכל טבעוני? בעלי נסיון עבודה במפעל? הצטרפו למשפחה שלנו

לפרטים נוספים:

קובי: 050-5737390

מפעל טבעוני אנסטסיה

שעות פעילות

7:00-17:00

7:00-14:00

10:00-23:00

א׳-ה׳: 

ו׳:

ש׳:

יד חרוצים 15, ת״א

bottom of page